The Erasmus Republic of Dormitoria

Rozhodli jsme se, že na kolejích vyhlásíme nezávislost a založíme vlastní stát The Erasmus Republic of Dormitoria.

V kuchyni ve třetím patře bez oken se namontují sodíkové výbojky a začne se tam pěstovat indoor cannabis, neboť od května Holandsko zakázalo v Maastrichtu prodej hulení cizincům, což by byla katastrofa pro půlku zdejších studentů, co tam doposud každý druhý víkend vyráželi na výlet do coffeeshopu. Celá střecha kolejí bude rovněž zelená (outdoor pěstování), vhodné jako léčivo. ¨

Druhá kuchyň ve třetím patře budovy se taky moc nevyužívá, takže tam budou kurníky pro slepice. Kohout bude vyhlášen prezidentem republiky a slepice s kuřaty budou tvořit vládu a parlament. Jejich úkolem nebude plýtvat veřejnými zdroji (waste resources), jako se to děje v normálním státě, nýbrž z kuchyňského odpadu tvořit zdroj (make resources from kitchen waste) – špičkové hnojivo pro rostliny konopí. Slepice ani kohout samozřejmě nebudou dělat žádná politická rozhodnutí, protože těmi se stejně jen všechno zhoršuje. Vejce budou sloužit jak k potravinové soběstačnosti, tak i jako zbraň pro ochranku, která bude placená z prodeje přebytků konopí, aby je mohla případně vrhat na oficiální ochranku a recepčního z ostatních budov kolejí, pokud by chtěli podniknout invazi. Zelená střecha bude sloužit i jako maskovací nátěr v případě, že by univerzitní velitelství chtělo podniknout letecký nálet na území dříve náležející univerzitě.

(-: Chvíle nedělní studentské kreativity :-) Celou ústavu a vyhlášení nezávislosti se podařilo ve 20 paragrafech zapsat do Červené knihy a v dohledné době sem vložím kopii celého znění.

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *