Spuštění projektu Divinorum.cz

Všem zájemcům o věci metafysické a okkultní přináším tuto skvělou novinu: 1. února oficiálně startuje Divinorum.cz, dlouho připravovaná komunikační platforma pro lidi zabývající se magií a duchovním rozměrům Vědomí.

Od nynějška nás naleznete na exklusivní adrese http://divinorum.cz.
Logo Divinora

A co tam najdete? Především diskusní fórum. Dále pod záštitu Divinora spadly již existující, časem prověřené akce:

— pravidelné brněnské „Sešlostí“
„Brněnský Okultní Shisho Sraz“ neboli B.O.S.S.
„Mezi Světy“, několikadenní akce, jejíž první ročník úspěšně proběhl loni na podzim.

Úplně nově vzniká občasník Symposion, který bude nabízet různé články, úvahy, glosy a komentáře, recenze, nebo i uměleckou tvorbu přispívajících členů.

(A jelikož jsem jedním z oněch „přispívajících členů“, znamená to, že příliš duchaplné příspěvky, kterých by zde na blogu byla škoda, budu raději publikovat na onen Sympozión. Ovšem i ty ostatní příspěvky, které extrémně přísným sítem Symposionu neprojdou, budou mít tak vysokou kvalitu, že rozhodně kvalita tohoto online plátku nebude ohrožena! :D)

Om.

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *