Sešlost IX: Opožděný brozkwí report

Před téměř dvěma týdny, v pátek 31. srpna jsem se zúčastnil jednoho ze srazů brněnských i mimobrněnských magičů, Toltéků a jiných individuí.

Celá ta akce se konala v Galerii Střepy na Skleněné louce, což je taková moc fajn „alternativní hospůdka“, která se vyznačuje mimo jiné:
— točeným Kvasarem, silným čtrnáctistupňovým pivem z produkce Černé hory
— Správnými psychoobrazy všude po stěnách podniku
— Zajímavými ostatními hosty, kteří k večeru občas vytáhnou všelijaké hudební nástroje od kytary přes djembe až po fujaru
…čímž však výčet nekončí :)

Jak se tedy Sešlost sešla? Ó, to nevím, neboť jsem přišel poněkud později :)
Ale rozhodně se dá konstatovati, že se sešlo lidu převelice, odhaduji snad 20. Ani jsem se nestihl se všemi seznámiti, neboť mnoho času jsem prodiskutoval s Eldarem, Codym a Galenem. Tedy nejen prodiskutoval, za to stálo též pokouření, které bylo vskutku na vysoké úrovni. Neopomněl jsem na místě propagovat myšlenky Ruperta Sheldrakea o teorii morfické rezonance, kterou v poslední době přímo „baštím“ [i s navijákem] — doufám, že jsem to s tou propagací nepřehnal a nevnucoval „svoji“ knihu příliš vehementně ;-)

A tak se pilo a hovořilo, a kouřilo, a tak. Bez incidentů, které [jedna paní povídala] provázely Sešlost minulou, takže stručně řečeno, bylo to příjemné, a budu se zase někdy těšit :)

— — —

P.S.: Minulý týden jsem se zúčastnil seznamovacího srazu budoucích prváků s názvem „Prvákoviny“. K večeru jsme šli do jakési kavárny poblíž budovy FSS, kde ale v 11 večer zavírali, a tak jsem po jistých peripetiích úspěšně zmanipuloval asi půlku účastníků, že ty Střepy jsou ale fakt super, a ten Kvasar je fakt mňamka, a tak jsem je tam zavedl. Takže se nás asi 10 scvrklo kolem jediného volného kulatého stolku… chvíli jsme tam vydrželi, já zopakoval vnucovací akci Sheldrakovy teorie, načež se kolem jedné hodiny ranní začali lidé trousit spát. Shodou okolností jsem v tu dobu potkal na místě „starého známého“ Galena, a tak jsme zapředli potlach až do zavíračky ve 2, kdy už nás slečna dále odmítla obsluhovat. A tak jsme se vypakovali a rozešli, každý za svým.
P.P.S.: Hned v té Skleněné louce vedle vchodu do hospody a galerie se nachází takové zajímavé knihkupectví. Jisté osoby mne tak rozhoupaly, že jsem tam ono páteční odpoledne zašel (čtvrt hodiny po zavíračce — což nebyl takový problém, pán ochotně ještě otevřel :e)), udělal si po nějakém tom měsíci opětovně radost a zakoupil čerstvé české vydání Liber null ;e)
P.P.P.S.: Current 93 — správná šílenost. Taková píseň „The Carnival Is Dead And Gone“ je skutečně velmi vydařená :) »The churchbells silent the rainstained glass of God is smashed — And you take your choice you sup with the devil — You choke on your pride for ever and ever… «.

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *