Pozitivní den

Dnešní den byl celý *pozitivní*. Těžko se to popisuje.

Dlouho se mi už něco takového nestalo. Probudil jsem se odpočatý a spokojený, celý den jsem měl výbornou náladu, na všechno jsem se usmíval, tělocvik mě nevadil a 4 hodiny matiky potom jsem ve zdraví přežil, dokonce jsem se dokázal soustředit.

Kromě toho jsem se odpoledne byl podívat na chvíli do přírody a taky supr. Nad městem zajímavý opar, obloha téměř vymetená, vůně blížícího se podzimu. Na rybníce labutě s šesti (!) svými mladými labuťátky mě přišly okukovat až skoro k objektivu foťáku (ehm, tedy mobilu.). Škoda, že jsem neměl zrovna k dispozici normální foťák, ale jen jeho parodii v mobilu :-( Fotky by stály za to.
Tohle se ovšem povedlo i tak… koch koch :-)

Strom...

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *