Operace: Harddisk

HP dělá dobrý počítače. Konkrétně v tom ‚mým‘ jsou disky a DVD mechaniky uchycený tzv. bezšroubově. No tak dobře, ty disky teda ne…

Dneska jsem se pokoušel dostat z počítače harddisk. A bylo to těžší, než jsem předpokládal… dokonce došlo i na otevření elektronického manuálu, abych vůbec zjistil, co všechno pro takovou složitou operaci musím napřed udělat.

Tak zaprvé je potřeba dát pryč boční panel. To jsem i předpokládal:), a to ani není nijak těžký, vzadu jsou takový veliký šrouby, co se dají v pohodě povolit rukou…
Dál, a to už jsem nečekal, bylo potřeba dát pryč i přední panel. Kde se následně objevily čtyři šroubky, na kterých harddisk (ve vertikální poloze!) visí. Aargh!

HDD

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *