Pochod slimáků za orgonity

Dnes jsem experimentálně z epoxidu dělal nějaké orgonity a pak je nechal venku na zahrádce. Jakmile se začalo stmívat, jako obvykle začali z úkrytů lézt desítky slimáků, aby mi sežraly veškerý salát, který pěstuji. Tentokrát ale všichni mířili k čerstvým ještě ani nezatvrdlým skleničkám s epoxidem. Jestli je přilákal ten pozitivně přetransformovaný orgon (POR), nebo jednoduše smrad organického rozpouštědla, který se linul po celé zahradě, nevím :-)

Slimáci lezou na orgonity

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Jedna myšlenka na “Pochod slimáků za orgonity”

  1. Těším se na další testy. Jsem ohledně tohoto dost skeptik, ale série dobře provedených experimentů by mě přesvědčila. Co třeba udělat zkušební neorgonity, kde bude chybět nějaká ingredience pro funkčnost nutná a srovnávat výsledky?
    Vážně mě to zajímá, Bohu žel se na toto téma obvykle setkám s neprůkaznými tvrzeními typu „Koukejte, jak se to právě teď povedlo.“, což samozřejmě nevylučuje náhodu, spoustu jiných faktorů atd. Prokázání funkčnosti jakékoli magické technologie by pochopitelně byla naprostá bomba.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *