Pár hlodů z prázdnin

Ne, opravdu jsem nezapomněl na to, že mám blog :-) Jenom jsem nějak nebyl doma a když ano, tak jsem neměl čas ani chuť tu něco světu sdělovat.

Takže teď je příležitost to zrychla doplnit, že :)

— Po příjezdu z Ukrajiny jsem se 14 dní nacházel na takovém příjemném konci světa v jižních Čechách. Tož bylo to tam fajn, no :)

— Občas mě popadla tvůrčí nálada: jeden z výsledků takového stavu :]

— Poslední dva dny jsem si vyzkoušel jízdní kolo, procestoval jsem za tu dobu asi 170 km… krásné počasí, krásná místa, krásné fotky. Mimochodem, u nás jsem to zatím příliš neviděl, konopná pole — kdo nevěří ať tam běží, cestou jsme minuli dvě, a to jedno hned u Jevíčka a druhé kousek pod ním ;-)

— Poněkud jsem pozapomněl na registraci předmětů, a tak jsem se teď nestačil divit, že většina „povinně volitelných“ vyhlášených předmětů už je dávno plná. No není to skvělé? Jestli s takovou Brozkeff někdy dostuduje vysokou školu, tak to bude nějaký zázrak. Úplně paranormální jev :ep

— Iniciativně jsem začal organizovat pro (teď již ex-)třídu cykloakci na tři dny do Posázaví. Ochota jet je překvapivě minimální, nakonec se asi nepojede. Skvěle!

Konec hlášení.

P.S. Salvia divinorum: doporučují 4 brozkwe z 5 :-P

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *