Pozitivní den II.

„Volné pokračování Pozitivního dne I. ;e)“

Dnešní křivky mého kondiciogramu asi byly asi docela vysoko, protože jsem zase měl celý den bezva náladu, a tak všecko ;-)

Po včerejších třídních schůzkách, kde se diskutovalo o (ne)schopnosti naší matikářky nás pořádně něco naučit, jsem odpoledne po škole šel ještě se spolužákem a s jednou milou studentkou, tedy vlastně naší třídní profesorkou do kavárny ;e) (To je totiž tak – zatímco některé profesorky bývají občas takovými primány považovány za studentky, někdy to platí zase obráceně :D), abychom nějak sesumarizovali současnou situaci v hodinách matematiky (která, pravda, není nic-moc, i když zase není tak katastrofální, jak to nejspíš na třídních schůzkách prezentovali někteří „dobře informovaní“ rodiče…) :ep

Jinak ve škole jsme zase po dlouhé době v češtině psali slohovku, což je jako vždycky fajn :e)
Francouzština obnášela písemečku, kterou jsem doufám příliš nezkonil, a i když jo, tak aspoň jsem nahoru stihl namalovat bezva obrázek (podle kterého by někdo mohl mylně usuzovat, že patřím k zednářům – takové to klasické očko v trojúhelníku a tak ;))

Jinak odpoledne mě napadlo se projít po Vysočanech na místa, kde jsem snad nikdy ještě nebyl, případně jenom kdysi dávno, a to ještě náhodou. Narazil jsem na několik míst se zajímavým výhledem na Žďár :)
Z věcí co mě zaujaly: například tahle rovná ulice:
Ulice na vysočanech

A dále třeba tahle uzoulinká ulička :e)
Ulička na vysočanech

Kdyby se nezačala dělat zima, tak bych možná objevil i Ameriku ;)

Anyway, po příchodu jsem si hodil „meditaci“ ve formě ehm ehm, krátkého zdřímnutí :ep, načež potom jsem asi půl hodiny chodil malátně po domě jako zombie, než jsem se vzpamatoval a začal dělat něco pořádného, tj. sedl si k počítači :e)

No a teď, poslouchaje při tom bubínky v úžasné nahrávce s názvem Extase, dopisuji poslední větičku tohoto slintu :-)

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *