Zaručený návod na hubnutí

Já si na to snad i udělám patent. Nevím, proč na to ještě nikdo nepřišel, je to totiž vážně dokonale funkční a přitom tak jednoduché…

Co k tomu bude potřeba?
Naprosto ideální je počítač s linuxem v konzoli, kdy nefunguje spouštění X serveru. A kdy u počítače sedí pravý linuksák, který se právě naučil nežádoucí osoby posílat na /dev/null a který už ví, že nejlepší lék na rozbitý počítač je s rootem rm -rf /. Prostě zaručená zábava na dlouhé zimní večery.
Obecně stačí počítač s čímkoliv, co dokáže úspěšně zaměstnat na mnoho hodin, obzvláště vhodné jsou věci, které vytvářejí dojem, že ‚nejdou přerušit‘.

Nevím, jak ostatní, ale já, pokud nemám přístup k počítači nebo prostě u něj zrovna nesedím, tak vyloženě žeru, co mě přijde do cesty. A při bezcílném potulování se po bytě se k ledničce dostanu velice často. Asi tak každé dvě minuty.

Naproti tomu, když mám nějakou ‚nepřerušitelnou‘ práci na počítači (nedávno to byla třeba téměř marná snaha napsat a rozchodit jeden primitivní skriptík sem na blog), nemám problém u něj sedět 6 hodin v kuse, bez přestávky, a bez potřeby jíst. Zatímco normálně bez počítače musím něco sníst do 7 večer, od počítače se obvykle k nějakému jídlu dohrabu až okolo jedenácté večer.

No neříkejte mě, že by se tímhle způsobem nedalo hubnout. Já sice hubnout nepotřebuju, ale národ ano! Jenom najít něco, čím by se byly schopné ty davy lamiček takto zaměstnat. Má někdo nějakou představu?

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *