VŘÍÍSK!:-)

Hihi:) tak jsem dneska byl na tom divadle. A bylo to takové… hm… errr… jak-to-jenom-diplomaticky-říct… jo! Specifické. To je ono, specifické.

Dneska nám jel vlak o hodinu později než minule, což už se dalo vydržet.

Představení v salesiánském divadle začínalo až ve 12, takže jsme po příjezdu na hlavák skočili s Péťou do Růžové čajovny na čajík, téměř na stojáka. Pak už jsme to metrem fikli na Kobylisy, rovnou k divadlu.

Představení už je myslím skoro škoda popisovat, většinu pláců bych jenom opráskl od hannese. V podstatě to bylo dokonalé představení, když pomineme drobné detaily, a to že to bylo samé vřísk vřísk, a že to celé vyznělo poněkud trapně.

Asi ve dvou třetinách představení byla přestávka. Hlavním tématem rozhovorů během přestávky bylo, kam se zdekovat místo druhé části show. Asi jsem nebyl jediný, kdo měl na celou tu srandu ne-zrovna-pozitivní názor.

Ve dvě hodiny bylo po představení. Vlak nám jel až ve 4, tak jsme si dali takové malé répété, a kromě Péti jsme navíc s Rosťou šli do čajovny znova:)

No a ve 4 hodiny jsme nasedli do vlaku, a za dvě hodiny třicet pět minut jsme dorazili domů.

V Brně jsem už dřív byl na třech anglických představeních od tohoto spolku – An inspector calls, PygmalionJungle book. Všechny byly dobré až výborné. Bohužel, tentokrát to bylo zkrátka a dobře – mizerné. Kdyby tohle bylo první představení, na které bych šel, tak by bylo zároveň i posledním. Zatím ale věřím, že příště se jim to třeba zase povede:)

Sarkastická poznámka na závěr — pokud chceš vědět, jak to tam vypadalo, a nechce se ti vypláznout 130 Kč za lístek, tak mám řešení — zjistil jsem, že se dá zvukový záznam z představení z 95% zreprodukovat jen za pomoci mikrofonu a reproduktorů a něčeho na nahrávání. Jak toho dosáhnout? Pusť nahrávání tak, aby zaznamenané zvuky z mikrofonu šly slyšet rovnou v bednách. Pak dej mikrofon k těm bednám. Dojde k efektu, běžně nazývaného jako zpětná vazba. Této zpětné vazby nahrej okolo dvou hodin a dostaneš téměř dokonalou reprodukci celého představení:-P

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *