Psycare crowdfunding

Ahoj všichni,

tl;dr: podpořte či sdílejte prosím naši crowdfundingovou kampaň na psycare službu na letních festivalech, je to užitečná věc – http://hithit.com/psycare

Více info: V rámci České psychedelické společnosti u jsme před dvěma týdny spustili crowdfunding na psycare službu na psytrance aj. akcích, podle hesla „Make bad trip great again“ … zkrátka vytvořit bezpečný rámec pro zvládnutí náročné psychedelické zkušenosti na párty, aby z toho nebylo dlouhodobé trauma, hospitalizace na psychiatrii či jiné „trvalé“ následky, a naopak to šlo plně integrovat a někam se posunout.

Funguje to na velkých festivalech typu Boom, Ozora či Burning Man, my to chceme udělat standardem i na českých a slovenských menších akcích. Na letošním Ufo Bufo (kolem 1300 lidí) jsme se za tři dny postarali o víc než 20 lidí.

Na co chceme prostředky: Chceme koupit vlastní jurtu, další vybavení, školit dobrovolníky i kohokoli kdo chce mít knowhow jak pomoct někomu na tripu kdo to už nezvládá.

Jak přispět: Crowdfundingová kampaň běží na HitHitu (http://hithit.com/psycare) a potřebujeme nasbírat ještě pár korun či euro. Sdílejte a/nebo přispějte, podpoříte dobrou věc. Díky :)

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *