Europanostra… done!

Fiktivní projektová žádost, kterou jsme v poslední době (za velkého spěchu a na poslední chvíli) bastlili, je konečně hotová!

A dokonce jsme si nechali jeden den rezervu :)

Největším zážitkem bylo konečné sjednocení stylů a opravení rozsypaného vzhledu — kdyby pánové a dámy na europanostra.cz uměli pracovat s Wordem a poslali nám šablonu oné žádosti alespoň trošku kulturně vyrobenou, hned by bylo o problém míň (když je logicky stejná úroveň nadpisu jednou deklarovaná jako styl „Normální“, podruhé jako „Nadpis 4“ a potřetí jako „Nadpis 6“, přičemž nastavení stylů je zcela chaotické a takto definované texty stejně přebíjí ty vlastnosti stylů přímým formátováním, tak je to holt těžké… i když vlastně co – je to SNAFU (situation normal, all fucked up) – podobné prasečinky jsou přece u podobných úředních formulářů či tiskových zpráv PR agentur zcela normální, že.)

Výsledek vypadá nějak takto:
Náhled žádosti

Vývoj některých částí byl mimochodem velice bouřlivý, přestože jsem Sledování změn dokumentu zapnul až někdy ke konci, pohled na jednu sekci ukazuje, že z původní verze nakonec moc nezůstalo:
Změny v průběhu času

Teď už jen zbývá doufat, že jsme nenasekali moc chyb v rozpočtu, že naopak chyby nasekaly všechny ostatní týmy (případně že rovnou soutěž vzdaly), že se tudíž dostaneme do celostátního kola, to taky vyhrajeme a uděláme si tak exkurzi do Bruselu a Londýna a proletíme se tam balónem :ep

Anyway: Objevil jsem úplně luxusní vonné tyčky, na rozdíl od těch „klasických“ indických tyček, co mají na takový špejli nabalenou tu voňavou hmotu, tyhle jsou čistou hmotou bez jakéhokoliv dřívka:
Změny v průběhu času
A teď už dobrou noc děti :]

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *