Všichni jste pitomci! – Update

Jaké to oblíbené téma českých bloggerů – urážet všechny okolo, obvykle tedy to ‚tupé stádo‘, nadávat na všechno, a vyzdvihovat svou dokonalost. Pravda, takové články se dobře čtou:)

20.11.2005 23:54:
Česká bloggerská scéna se už dlouho silně bulvarizuje. Pokud má být blog čtený nebo čtenější, bez takové strategie se obejít prostě nedá.

Takže to vypadá, že pokud chci mít blog čtenější (rozuměj, čtenější než jeden člověk denně:), budu se muset bulvarizovat taky. Tak čím mám začít, komu se mám vysmát?

Geek

Třeba linuxákům. Tihle geekové jsou vděčnej objekt kritiky. Jsou to takoví ti uhrovití pičmulínci se zamaštenejma vlasama, co sedí celej den a noc před terminálem v zasmrádlý místnosti se zataženejma roletama, a už nemají žádnej melanin, protože několik let neviděli slunce. A když už nádohou vypadnou ze svý virtuální reality, tak to obvykle jen kvůli tomu, že v Tescu mají plyšového Tuxe v akci za 49 Kč. Kromě jinýho, to jsou ti nejhorší závisláci ze všech. Bez dostatečný dávky kofeinu jsou schopný i vraždit! (pokud teda neusnou…) Prostě to je hrozná sebranka a odpad společnosti.

Pokud nějakého linuxáka náhodou potkáš (poznáš ho na první pohled, obvykle si povídá pro sebe nějaké básničky v Perlu nebo si v duchu grepuje syslog), tak se mu vyhýbej obloukem, aby tě nenakazil nějakou Oknofóbií nebo tě neproklel a neposlal do /dev/null, z toho už fakt není cesta ven:)

To be continued…

Update, 21.11.: Pokračování na sebe nenechalo dlouho čekat. Markon totiž dokázal tenhle článek dokonale znehodnotit tím, že provedl mírnou revizi toho svého článku:)

Původní nadpis a perex: Slováci respektujte kulturu!
Nedá mi to, abych nenapsal po několika diskuzích na našich vysokých školách o slovenských studentech a slovácích celkově. Ano, slovenští občané mi v čechách velmi vadí, nikoli kvůli místě jejich narození či občanství, ale díky jejich totální ignoraci naší kultury….

… a nová verze?
Moji kamarádi ze Slovenska
Občas mi je strašně líto, že se naše republika rozdělila se Slovenskem. Mám spoustu kamarádů ze Slovenska, co se mnou studují vysokou školu, a sám moc dobře vidím, že jsou to stejní lidé jako já. Někteří bych řekl, mají opravdu přátelskou a dobrou povahu.

Tomu teda říkám skutečně dynamický blog:e) Ministerstvo pravdy opět zafungovalo…

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *