A jede se do vily – muhehe!

Krátké povídání o tom, kterak tři neřádní studenti ze zapadlého ústavu kdesi v Záhrobí vyfoukli rybník profíkům z Jihlavy…

To bylo tak. Jenom jak jsem psal, že zbývá doufat, tak doufat již není potřeba, protože místo v té vilce už máme zabukované ;e)

Nebýt „detailu“, že jsme projekt zařadili do nevhodného Opatření (tj. mělo by to být v opatření pro podporu turistického ruchu a ne pro rozvoj internetu pro občany), tak neměla ona Žádost skoro chybu :)
Ovšem díky tomu „detailu“ bylo vítězství pěkně těsné:
Burani žďáráci (my) – 346 bodů
Jihlaváci 1 – 338 bodů
Jihlaváci 2 – dvěstě něco málo bodů

Pouze detaily jsou, že Jihlaváci tam byli v kvádrech, s otevřeným notebookem a při oponentuře nás doslova umlátili paragrafy a všelijakými profi-lejstry, zatímco žďáráci přišli na poslední chvíli jako burani, a jeden z nich (brozkwí kvíz: Kdo asi? ;-)) tam udělal ještě ke konci (tedy… nejen pouze ke konci, ale tady to nebudeme rozmazávat) ostudu, když shodil takový fajnový závěs, v okamžiku kdy si šel pro diplom. Důležitý jsou přece body, Milane! :D

Tak mám takový dojem, že jihlaváci budou pěkně nasraný :]

Autor

Martin

Pracuji jako ajťák a grafik na volné noze, zejména ale pro brněnskou firmu vyrábějící ekodrogerii. Dále působím v brněnském systému místní směny Rozleťse, Českém zahrádkářském svazu, České psychedelické společnosti, spolku Archetypal a Mezinárodní komunitě dzogčhenu. Chcete mě podpořit? BTC: 37mf2FJR26Ce3DxMkocukJDgB1eVjasnZB, příp. PGP podepsané adresy dalších kryptoměn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *